Elin

God jul

Julfudge

Detta är då resultatet av vad vi bakade igår. Julfudge med smak av banan. Dessa finns hemma hos oss varje jul vill jag lova. De går bara inte att missa dessa. Mammas goda recept... Vill du göra dina egna? Recept finns under bilderna. :)
 
Receptet finner ni genom att klicka på miniatyrbilden nedan. Dock så gjorde vi med 50/50 skumbananer och skumtomtar. 
 

Terapi för själen

Jag får ofta frågan: Vad gillar du att göra när du inte tränar?

Bilderna besvarar nästan sig själva. Jag är en otroligt äventyrslysten person och älskar att göra det mesta som har med frisk luft att göra. På somrarna seglar jag och vandrar, på vintrarna åker jag skidor. För att bara nämna någonting, som sagt så är jag inte svårflörtad. Jag tycker att det är viktigt att man har en del intressen och lever efter dessa. Det är hälsa för mig. För hur kul är det att sitta vid datorn eller tv:n hela dagarna, varje dag? Inte speciellt. Det är dock skönt ibland, speciellt framför en bra serie eller film.

Har du några stora intressen? Lever du ut dessa?  

Proteinbolaget

En ny shaker // Whey Premium Cookies & Cream // BCAA Cactus & Lime Använd min kod "PBGURKPAJ" för rabatt. 20% på ovan nämnda, 10% på resterande produkter.

Att leva i nuet

Denna helg är som sagt den första lediga på allt för länge för mig. Jag är dessutom ute på landet med min pojkvän. Vad passar bättre då än att ha en terapihelg och jobba inifrån och ut? Denna helg ligger fokus på själen och att leva i nuet. Jag är rätt så dålig på att leva här och nu, tänker alltid framåt i tiden. Därför vill jag jobba på det.

Jag tog en promenad i solnedgången och bara var. Den friska luften och solen gav mig mycket positiv energi och jag känner att mina batterier redan är fulladdade. Ska hoppa in i en dusch nu och sedan få god mat serverad. Ikväll blir det film med lite gottigheter. Allt för att själen ska bli lycklig. Hälsa är inget utseende. Hälsa kommer inifrån.

Bilden är tagen med min nya iPhone 6.

Progress

progress

Jag känner såhär: Vad fan har hänt?!

Bilderna till vänster är tagna för cirka ett år sedan och de högra är tagna ungefär nu. Alltså är det ganska precis ett år mellan bilderna. Jag har slitit som ett djur detta året, men jag har också slappat som jag vet inte vad. Att såhär mycket kunde hända på mina små armar på bara ett år är makalöst. Jag förstår det nästan inte själv. Detta om något är motivation för mig, att se hur allt mitt slit har lönat sig. Det får mig att vilja kämpa på lite extra. Be your own motivation.

Geggamojja

Nej, det är inte fiskrom. Det är chiapudding. Nyfunnen kärlek med endast två ingredienser. :)
 
 
Recept:
2 dl mjölk
3 msk chiafrön
Blanda och ställ i kylen under natten.
Upp