Elin

Helt hemmagjorda hamburgare

Idag stod hemmagjorda hamburgare på menyn. Det är någonting som vi inte äter så ofta. Jag vet inte riktigt varför för det är ju så gott! Idag var dessutom första gången vi gjorde hamburgerbrödet själva. Bakade det. Jag vet inte om ni kan förstå hur gott det var? Om ni inte själva testat det villsäga. Det finns tusentals olika recept men vi använde oss av DETTA. Biffarna är någonting som vi alltid gjort själva. Jag menar, går det ens att gilla de färdiga frysta, platta och smaklösta "hamburgarna" som finns att köpa? Ush.

Till hamburgarna hade vi "marinerad" potatis i ugn. De smakade vitlök, gräslök och dill. Väldigt gott och bra med något tillbehör till den perfekta burgaren. Jag tycker lätt att tallriken ser så tråkig ut med bara en hamburgare eller två. Även om det inte är tråkigt då alla vackra grönsaker gömmer sig lite. Nåväl, en perfekt middag blev det. Det bästa är nog ändå att det blev över lite och vi kan därför äta det till lunch imorgon. 

Hur vill ni ha er hamburgare? smile

De små "gryt-skålarna" kommer HÄRIFRÅN men verkar vara slutsålda... Finns dock likadana HÄR och HÄR i massa härliga färger. Vi har ett gäng olika pastellfärgade här hemma, de är så söta. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas