Elin

Lite smått och gott sedan sist

Ja, det har blivit lite smått och gott sedan sist jag var aktiv här. Och detta är långt ifrån allt. Varje kväll har det i stort sätt landat någon kombination av frukt/bär och choklad på soffbordet. Jag älskar att blanda frukt/bär med choklad. Den kombon ger mina smaklökar en riktig explosion och ett lyckorus. Det är så enkelt men ändå avancerat samtidigt som det ger vitaminer och en riktigt god smak.

Gillar ni, som jag, att blanda frukt/bär med alla olika typer av choklad?

De rektangulära tallrikarna kommer HÄRIFRÅN.
Glaset längst ned till vänster kommer HÄRIFRÅN.
Den hjärtformade ugnsformen/skålen har jag fått i present, en liknande finns HÄR.

Spicemaster

Ni var några som undrade vilken krydda jag använde till tacosen jag skrev om igår. Läs det inlägget HÄR.

Det är denna tacokrydda jag använder. Som jag skrev så är den fri från socker, salt och andra tillsatser. Det är 100% rena kryddor.Jag köpte den av en slump när inte Santa Marias fanns och det var ett erbjudande på denna. Jag ångrar det inte en sekund. Vi tittar inte ens åt hållet där Santa Marias tacokrydda står. Förutom att den smakar gudomligt så är den inte så dyr heller. Jag tror den är en krona eller två dyrare än Santa Marias. Hur bra? Slippa få i sig massa onödigt socker och massa skräp. Det blir så himla gott med denna. Läs mer om den och innehållsförteckning HÄR.

Nej, jag är inte sponsrad. Vill bara tipsa alla mina tacoälskar-läsare om denna. Ett bättre och godare alternativ, enligt mig.

Watermelon drink

Finns det någonting som är riktigt gott nu på sommaren så är det väl minivattenmeloner? Det är så saftigt, krispigt och fräscht. Ett plus är att man kan göra riktigt goda och fräscha drinkar av vattenmelonen. Drinken på bilden nedan är endast mixad vattenmelon, limesaft och is. Hur enkelt? Det är viktigt att återfukta både kroppen och knoppen och då passar denna drink hur bra som helst.

Ser ni förresten tallriken? Den är hur vacker som helst och är köpt HÄR