Elin

Dan före samt julafton

Hejsan!

Jag hoppas ni har en fantastisk juldag och att er julafton varit hur bra som helst. Det var min. Som i ett inlägg lite längre ned så firade vi jul med pappas sida av släkten i lördags. Dagen innan julafton åkte jag hem till mamma för mys. Vi åt tacos och senare glass med hemmagjord kolasås. Vi spelade sällskapsspel, tittade på film och myste en massor. Sov hos mamma och när jag vaknade upp serverades det amerikanska pannkakor med egenplockade blåbär, sirap, juice och en hel del andra saker.

Julaftonen var helt underbar. Jag, mina syskon, mamma och hennes sambo var redan där men vi ett-tiden kom mormor och morfar. Då väntades julbord. SÅ gott och mysigt. Sen blev det Kalle Anka i vanlig ordning följt av julklappsutdelning. Senare mot kvällen blev det tomtegröt och skinkmackor. Skjutsade sedan hem mormor och morfar innan jag själv åkte hem. 

När jag kom hem myste jag med kissen lite och lekte med hans julklapp från min mamma och hennes sambo. Sen kom Micke hem och vi bytte julklappar. En helt fantastisk julafton och jag har fått hur fina julklappar som helst. Kunde inte varit mer nöjd!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas