Elin

Nästan lika gott som godis

Min syster är här. Hon har varit hos oss sedan i söndags. Hon mår inte riktigt på topp. Inte jag heller. Förkylningen verkar ha blossat ut ännu en gång. Nåväl, så länge jag är frisk till jul och nyår så ska jag inte klaga. Har nu varit sjuk till och från i kanske tre månader, men det kanske blir så denna månad och när man jobbar med en massa små och stora människor som snorar och hostar själva. Det är kul i alla fall så är värt det. 

Igår var jag hos tandläkaren och kastade bort 1600 kr. Ni som är under 20, njut så länge ni kan. Efter 20 blir ni ruinerade vid läkarbesök, tandläkarbesök och systembolaget också såklart. Har spenderat ca 3000 kr på mina tänder på tre besök, och då hade jag 600 kr rabatt vid första besöket. Kul att få problem med visdomständer. Nej, jag är inte bitter. Min syster är ju här.

Igår lagade jag en lätt men väldigt lyxig middag till oss tre - ugnspannkaka. Till den hade vi vaniljglass och sylt. Hjortronsylt för min del. Jordgubbssylt för de andra två, nästan 1 kg socker också för Saras del. Gott var det i vilket fall som helst. =)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas