Elin

Frågor om flytten

I och med vår flytt så trillade det in en hel del frågor. Tänkte besvara dessa nu. smile

Flyttade ni inom Stockholm?
Ja, det gjorde vi.

Vart flyttade ni?
Några mil söder om Stockholm city.

Hur stor lägenhet har ni?
En tvåa på 63 kvm med gigantisk balkong.

Har din och din pojkväns relation förändrats i och med flytten?
Nej. Eller alltså, vår relation växer varje dag för att vi tar hand om den så pass mycket. Samtidigt så har vi bott tillsammans i nästan 3 år så vi känner den andre och vet hur denne fungerar. Vi är väldigt bra på att acceptera varandra och alla våra olikheter. Vi vet om den andres brister och hur dessa ska tacklas. 

Hur har det gått med flytten av katten?
Superbra. Han trivs som fisken i havet. Det märks hur glad och lugn han blivit med situationen.

Vad var det som tilltalade er med den lägenhet ni flyttade till?
Haha, det var en lägenhet. Vi har letat lägenhet till och från i 2-3 år. När vi fick denna möjlighet så nappade vi på en gång. Att leta lägenhet i Stockholm är ingenting jag vill göra igen.

Hur länge planerar ni på att bo där?
Ingenting är hugget i sten. Dock så känner vi båda spontant att vi hellre vill flytta till ett radhus eller en mindre villa. Vi ska börja kolla seriöst på det runt årsskiftet så kanske det blir en till flytt nästa år. Lägenhet är inte riktigt någonting för mig, haha.

Har ni samma tankar kring inredning?
Det tycker jag. Han säger inte så mycket gällande det utan hänger mest på. Han vet att jag har bra stil på saker och ting, han tycker oftast likadant. Han har dock fått göra en del val som jag inte är jätteförtjust i och vice versa. 

Trivs ni bra?
Väldigt bra. Det är ett lugnt villaområde med barnfamiljer och nära till pendel och stan. Väldigt nära till både Willys och ICA Maxi (billigt).

Gick flytten bra? Hur lång tid tog det?
Det gick relativt fort.Vi körde fredag, lördag och söndag. Flyttlasset, tapetsering och upppackning av kartonger. Allt det blev klart under den helgen tack vare att större delen av min släkt och hans familj var där och hjälpte till. Sen har det varit lite småpyssel och vi blir nog aldrig helt klara. Det är ju dock det som är det roliga, man kan alltid ändra om och lägga till. Men jag skulle säga att vi i dagsläget är nöjda som det är och inte behöver göra/köpa någonting mer. Behöver och vill är dock två helt olika saker. :)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas