Elin

Min födelsedag

Hej vänner..

I helgen fyllde jag år. 23 hela år. Tjugotre. Det är för mig helt osannolikt. Vart tog alla de senaste åren vägen? Jag tog ju "nyss" studenten. Nej, uppenbarligen inte. Det var mer än fyra år sedan jag gjorde det. What? I alla fall, min helg har varit underbar. Tänkte dra den lite snabbt.

Fredag
I fredags hade jag halvdag på jobbet sen var det att snabbt som attan skynda sig hem, göra sig i ordning och åka till Mickes mamma där vi skulle ha lite firande för mig. Mina vänner kom dit och vi grillade, hade glassätartävling och bean boozled challenge. (Vill ni prova dessa så kan de köpas HÄR). Senare kom lite fler gemensamma vänner till mig och Micke. Vi satt ute nästan hela kvällen innan det blev hemfärd.

Bilden är från glassätartävlingen, video finns. Ska jag lägga upp den? :) Toppen jag har på mig på bilden hittar ni HÄR.

 

Lördag (min födelsedag)
Jag vaknade upp till en supergod räksmörgås med avokado, ägg och majonäs som Micke hade gjort. Vi såg lite serier och tog det lugnt på morgonkvisten. Jag fick superfina presenter av honom och vi tog oss iväg till några butiker för att införskaffa lite mer prylar till hemmet. Vi städade senare och fixade fint i lägenheten innan vi började laga mat. Det blev en hel entrecote, hasselbackspotatis och hemmagjort coleslaw till middag med en glass/kladdkake-tårta till efterrätt. Allt detta med tända ljus framför serier. 


Söndag
Våran söndag var ganska stressig. Vi städade, fixade med allt som skulle göras innan släktkalaset. Mitt i allt så gick proppen till ugnen, där stog jag och min syster med en kladdkaka som skulle in. Det löste sig i alla fall när pappa kom. Hehe.. Allt blev klart i sista sekund innan min släkt anlände. Lägenheten blev fullproppad, men så är det när man har en stor, och fin, släkt. Det serverades farmors jordgubbstårta, pappas vanliga biskvier/citronbiskvier, mammas kolakakor och sedan massa smått och gott som vi själva fixat ihop, till exempelt det nedan.

 

Jag har fått superfina presenter och kunde inte ha varit mer nöjd över denna kalas-helg. Blir alltid så fint uppvakad på mina födelsedagar. Bästa familj, släkt och vänner. <3

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas