Elin

Paus

Ursäkta frånvaron. Det är så mycket just nu så jag kommer vara frånvarande en stund till. Kolla gärna in min instagram där jag uppdaterar mer ofta - @gurkpaj. :)

Morgonstund

... har guld i mun. Älskar mina morgnar. Även om jag ska till jobbet sedan. Morgnar för mig är guld. Just nu är min hjärna en enda stor gröt. Det är så mycket information som ska pressas in på enbart fyra veckor. Sen är det menat att jag ska klara det mesta själv. Parallellt med detta så har vi ju som sagt precis flyttat. Vi är långt ifrån klara (men en bra bit påväg i alla fall). Min hjärna blir därför väldigt trött. Hela jag blir trött. Därför ska det bli extra skönt med att komma iväg och fira Mickes bror imorgon samt att ha halvdag på jobbet på fredag.

Game of Thrones

Heldag på jobbet. Extremt mycket info pressades in i min skalle. Kom hem, lagade mat och tog sedan itu med sänggaveln. Nu ligger vi i sängen, jag, Micke och Spartacus. Farmors nybakade bullar samt mamma och Mattias hemmagjorda rabarbersaft är denna tisdags kvällsgottis.

Tröttmössa

Tisdag. Hemskt. Vi var uppe väldigt sent igår och byggde ihop hela sängstommen. Väldigt trångt blev det med så himla fin säng. Idag ska lådorna och sänggaveln monteras och sättas ihop med stommen. Denna choklad vad för övrigt väldigt god för att inte vara "riktig", dock är den mörk trots att det inte riktigt är vad beskrivningen antyder. Men god. :)

Måndagsmys

Dagen vill jag inte ens prata om så det utesluter jag. På eftermiddag/kvällen åkte jag och pappa till IKEA. Där köptes sängstomme och tillhörande gavel. Vi åkte och hämtade upp Sara i en proppfull bil och begav sig sedan hem till oss. Pappa målade ett lager på luckorna medans jag och Sara hade det trevligt i köket och lagade mat (se bild). Nu är det lite slapp i soffan med Micke innan vi börjar bygga ihop alla olika delar.

Lite inflyttningspresenter

Nu känns det som om vi är någorlunda på banan. Vi har dessutom halvt internet. Förhoppningsvis helt ikväll. Då kommer uppdateringen bli bättre. Tänkte bara slänga in ett inlägg med några av våra inflyttningspresenter. Hemmagjord päronmarmelad, rabarbersaft, nybakat bröd, en paprikaplanta och vin på bild. Utöver det så har vi fått hela frysen fylld med nybakade bullar och kylen fylld med en hel, färsk laxfile med tillhörande såser. 

Helgen har bestått av att en himla massa fötter klampat in och hjälp oss. Det har målats, tapetserats, packats upp, skruvat, slipat, hamrat mm mm. Igår hämtade vi kissen och det har gått riktigt bra. :) Idag är jag ledig så medans Micke jobbar ska jag ta tag i ett av alla kaosartade rum. I eftermiddag åker jag med pappa och köper en sängstomme till vår madrass som för närvarande bara ligger mitt i rummet och på golvet. Så fort vi har tillfälle kommer även byråer och crosstrainer hämtas samt att tv-bänken ska köpas och byggas ihop. Först ska skåpsluckorna bli färdiga dock. Efter det tror jag att vi är så gott som "klara". Tvättstugan här är inte så mysigt så en tvättmaskin kommer nog också införskaffas inom sinom tid.

Hoppas ni haft en bra helg och mår tipp-topp! :)

Upp