Elin

Det går framåt

Obligatoriska flytt-pizzan

Ber återigen om ursäkt för dålig uppdatering. Jag hoppas ni förstår, nu när vi är mitt uppe i flytt-kaoset. Kram!

Nu, äntligen har vi dem

Nycklarna till lägenheten! Ahhhh!!!! Vi körde över en fullproppad bil med flyttkartonger och fick en genomgång av källare, tvättstuga mm. Imorgon börjar det riktiga röjet. Sov gott!

One more day

En dag kvar.... kanske två. Vi får i alla fall börja köra dit lite småsaker imorgon oavsett om vi får nyckeln då eller på fredag. Så himla spännande det ska bli. Som ni kanske förstår så är det därför bloggningen inte varit den bästa, och inte heller kommer vara den bästa under helgen. Förhoppningsvis så sover vi första natten där på söndag. Så himla kul! Är lite orolig för hur våran lilla bebis ska ta flytten. Han blir dessutom ett helt år imorgon.

Ställ gärna frågor till mig inför flytten så svarar jag på alla dem samt frågorna från frågestunden efter helgen! :)

Äntligen så hittade jag den!

Heltäckningsmatta

"Heltäckningsmatta?!?! Det är ju sååå 80-tal!"

Nejnejnej. Absolut inte.

Det är så galet snyggt och tänk er bara att få sätta ned fossingarna en härlig morgon på en mjuk heltäckningsmatta. Så jaaaa! Vi ska köpa en grå sådan att ha i sovrummet. Åhhh, tänk er bara. Jag själv fryser nästan alltid om fötterna och går aldrig barfota. Därför ska det bli så skönt. Och snyggt. :) 

Vad tycker ni?

Vart är toppen från?

Toppen kommer HÄRIFRÅN.

Shopping till oss och till hemmet

Efter all glassmysi solen åkte jag till Skärholmen mm. Köpte på mig ett par nya svarta jeans bland annat. Vart även en sväng förbi rusta där fyra stolsdynor och lite smågrejer fick följa med hem. Känns så overkligt att vi får nycklarna på torsdag. Overkligt och fantastiskt.

Glassar i solen

Har precis varit med min pappa och hans tjej på visning. Huset i sig var väldigt mysigt men det krävs så otroligt mycket tid och pengar för att rusta upp det. Blev ingenting där men de letar vidare. Vi köpte oss sedan en glass och satte oss på en liten topp och åt den. Väldigt mysigt.

Burnout Singlet

Gahhh. Ge mig!

Topp 1 // Topp 2 // Topp 3

Eurovision song contest

Hur röstar ni? Vem borde vinna?

Trerätters och mellokväll

Ska ni se Eurovision song contest ikväll?

Progress

Så roligt när man ser så pass stor skillad på så kort tid. Nu den senaste månade så har träningen varit lidande. Ingen motivation, sjukdom, stress mm. Nu har dessutom mitt gymkort gått ut då vi flyttar nästa vecka. Känns lite tråkigt att lämna detta gym då det ändå varit helt okej, men framför allt NÄRA. 2 minuter att gå. Hoppas verkligen vi hittar ett bra och nära gym dit vi ska flytta!

Lyckans fjäril

Titta vilken vacker skylt jag fick hem från fyndiq.se i veckan. Den är så otroligt fin. Den ska hängas på insidan av våran ytterdörr tror jag. Vill ni också ha en sådan här så har fyndiq just nu rea på den, finns dock inte så många exemplar kvar så skynda er! Kom direkt till produkten HÄR.

Frågor/önska

Nu när vi snart är igång med flytt och grejer så har det trillat in en hel del del frågor och funderingar. Jag tänkte därför att ni nu har möjlighet att ställa alla era frågor här så ska jag samla dessa i ett inlägg. Jag vill gärna också att ni skriver önskerubriker jag kan göra, typ i samband med flytten. Annars så är träning och hälsa bra även att fråga på och önska rubriker på då jag är utbildad där i. :)

 

Fråga och önska på nu! :)

I scream, you scream, we all scream for icecream

Jag trodde gårdagen skulle bli lång och plågsam. Det var den ett par timmar på morgonkvisten. Sen sa det svisch. Den försvann lika snabbt som den efterlängtade julaftonen när man var liten. Efter jobbet hade jag en glassdejt med min syster i väntan på det försenade tåget. Sedan for vi hem till pappa där vi blev bjudna på middag med efterrätt (glass, haha) såklart. :) 

Nu är det fredag och därmed mindre än en vecka kvar tills vi flyttar, eftersom vi igår fick besked om ändrat datum. Så himla kul! Dagen vi flyttar, 28/5, är även dagen då vår lille kissemiss fyller ett helt år. 

Önskar er alla en fantastiskt fin fredag ute i solen! ♥ 

ÄNDRADE PLANER!

Alltså OMG. Flyttdatumet har blivit ändrat..... Den 28:e får vi nycklarna! Jag är så glad! laughing

Flytta hemifrån

Nu är det verkligen nära. Snart blir jag och min pojkvän sambos på riktigt. Det ska blir så kul. Samtidigt läskigt. Vi känner oss förberedda men vet att det är miljoner saker som vi har missat eller kommer missa. Vill ni att jag allt eftersom uppdaterar mer om flytten, exempelvis tankar, saker vi aldrig tänkt på och tips? Gissar att jag har många läsare som bor hemma men längtar tills dagen med stort D kommer. Fråga även frågor så lovar jag att svara på alla! :)

Rosa svampar

Kolla vad jag hittade! tongue-out

Lunchpromenad i det fina vädret