Elin

Romme

Denna helgen har varit så sjukt underbar. Synd att den redan är slut.

I fredags vid lunchtid åkte vi upp till Dalarna. Jag och massa underbara människor. Fredagkvällen blev fantastisk och jag tog i hand på en sak som jag berättar mer om vid tillfälle. Hela lördagen och söndagen spenderades senare i skidbackarna. Vi var i Romme. Vädret på lördagen var helt otroligt. Det var sol och riktigt skönt väder. Brände kinderna till och med. Så himla tråkigt att komma hem och tillbaka till jobb och hektiska dagar efter denna minisemester. Skönt med en kort vecka dock, herregud det är snart påsk.. 

Gjorde ni något kul i helgen? Hur firar ni påsk?

Gaam Nutrition

Hittas HÄR.

Nutri Nick

Äntligen finns dessa utan palmolja, lycka. ♥

Ärlighet

Hej världen finaste läsare. ♥

Jag vet inte riktigt hur jag ska inleda detta inlägg. Det känns stelt på något sätt. Jag känner ändå att jag måste uppdatera er om hur livet ser ut nu och varför jag varit lite till och från. Det är väl en ganska lång historia egentligen men jag ska försöka dra den så snabbt och simpelt som möjligt.

Som ni kanske vet så är jag utbildad personlig tränare och även utbildad i nutrition. Detta ledde till att jag sökte jobb på ett gym som personlig tränare - jag fick det. Det var inget snack om saken. Det var det jag ville göra. Jag startade även upp ett företag med syftet att hjälpa privatpersoner med kost- och träningsprogram online. Jag jobbade även i en butik. Som ni kanske förstår så tog allt jobb upp mer än femton timmar om dagen, sju dagar i veckan. Jag blev stressad. Jag orkade inte prestera bra i min egna träning, jag orkade eller hann inte laga mat. Sov ordentligt gjorde jag inte heller.

Jag sjönk, precis som ett skepp. Det gick fort. Vid månadsskiftet januari/februari bestämde jag mig. Jag kan inte leva såhär längre. Jag måste ta tag i mitt liv för jag kommer bara sjunka lägre och lägre om jag fortsätter såhär. Utsidan och bloggen kanske strålade av hälsa, jag trodde ju att jag mådde bra psykiskt också. Att leva med ständig stress är inte roligt, det är inte hälsa. Hälsa inifrån och ut är ju det min blogg står för.

Jag har nu sagt upp mig nästan helt och skaffat ett nytt jobb. Ett jobb som inte är varken tränings- eller hälsorelaterat och som därför heller inte kan påverka min träning negativt på samma sätt. Det var ju det som var början, jag spenderade nästan varje vaken timme antingen på gymmet eller med att skriva kost- och träningsscheman. Det var inte roligt att träna då.

Det känns så skönt, nästan som om en sten lättat från bröstet. Som om jag äntligen kommit upp till ytan och börjat min simtur mot land. Det känns verkligen som att allt flyter på som det ska nu med nytt jobb, flytta hemifrån första juni, vår lilla kisse som gör allt mysigare. Jag kommer fortfarande att jobba med mitt företag men inte alls med så många kunder som jag tog mig an tidigare. Jag vill hjälpa och i rätt mängd så är det kul.

Dit jag vill komma med detta är att stanna aldrig kvar på en plats där du inte mår bra eller där du sjunker. Din hälsa är värd mer än allt annat. Dagens samhälle är hemskt och tvingar oss till en hel del saker. Stå emot allt som påverkar dig negativt, det blir bättre.

Kram! ♥

På denna bilden utstrålar jag hälsa, ända från själen. Precis så ska det vara. ♥ 

Delicato

Hämtade ut en leverans från Proteinbolaget i helgen. Det blev det vanliga - en påse proteinpulver och en burk BCAA. Utöver det så fick jag även dessa barer. Har ni testat dessa? Vill ni testa dessa? Båda barerna hittas HÄR.

Pancake breakfast

Väckte Sara och hennes pojkvän imorse med en riktig födelsedagsfrukost. Plättar toppat med färska jordgubbar, marabou mjölkchoklad, minimarshmallows och oreo. :)

Sara 18 år!

Jag ber om ursäkt för min frånvaro. Eller nej, det gör jag faktiskt inte. Det är nämligen så att min vackra lillasyster idag blir hela 18 år!

Gårdagen spenderades först hos mamma med hennes sida av släkten. Vi fortsatte senare på egen hand jag, min kille, min syster och hennes kille. Vi bjöd de på middag och drinkar (världens godaste drink på bild - Twisterdrink) framför Melodifestivalen. Senare rullade hon och hennes kille vidare med min bror bland annat till en första laglig krogenpremiär. Idag ska vi fira henne hos pappa med hans sida av släkten. Därför blir det en vilo/refillhelg. Men detta kommer bara göra mig positivt. Hon fyller ju trots allt bara 18 en gång i hela sitt liv.

Ta hand om er!  Drick och ät gott, njut av vädret och ta en glass. Hälsa kommer inifrån, glöm aldrig det.

Nutramino godisbars

Detta är mina all-time-favorite-bars.

Jag tror att de är gjorda med en åtanke att smaka som de redan existerande godisbarsen som finns. Om inte så har det omedvetet lyckats med det. De är så goda, de smakar precis som godisen de medvetet eller omedvetet efterliknar. Perfekt för en godisråtta som jag. De blir heller inte så sträva i smaken som proteinbars annars lätt blir. Likt nästan alla andra innehåller även dessa väldigt mycket socker, tyvärr. 

~ Chunky peanut and caramel motsvarar Snickers. 
~ Caramel motsvara Mars/Japp (seriöst, vad är skillnaden på dessa?).
~ Crispy chocolate and brownie motsvarar Lion.
~ Coconut motsvarar Bounty.

Alla dessa är verkligen så himla goda. Jag kan inte välja någon favorit helt ärligt. Den enda som kanske inte är super-duper-mega-solstopp-fantasi-god är nog den som motsvarar Snickers. Detta för att Snickers inte är min favorit i godisform heller. :) Men den är väldigt god!

Har ni testat dessa?

Greek style

Magplask

Ett magplask fick avsluta dagens bröstpass.

Upp