Elin

Ärlighet

Hej världen finaste läsare. ♥

Jag vet inte riktigt hur jag ska inleda detta inlägg. Det känns stelt på något sätt. Jag känner ändå att jag måste uppdatera er om hur livet ser ut nu och varför jag varit lite till och från. Det är väl en ganska lång historia egentligen men jag ska försöka dra den så snabbt och simpelt som möjligt.

Som ni kanske vet så är jag utbildad personlig tränare och även utbildad i nutrition. Detta ledde till att jag sökte jobb på ett gym som personlig tränare - jag fick det. Det var inget snack om saken. Det var det jag ville göra. Jag startade även upp ett företag med syftet att hjälpa privatpersoner med kost- och träningsprogram online. Jag jobbade även i en butik. Som ni kanske förstår så tog allt jobb upp mer än femton timmar om dagen, sju dagar i veckan. Jag blev stressad. Jag orkade inte prestera bra i min egna träning, jag orkade eller hann inte laga mat. Sov ordentligt gjorde jag inte heller.

Jag sjönk, precis som ett skepp. Det gick fort. Vid månadsskiftet januari/februari bestämde jag mig. Jag kan inte leva såhär längre. Jag måste ta tag i mitt liv för jag kommer bara sjunka lägre och lägre om jag fortsätter såhär. Utsidan och bloggen kanske strålade av hälsa, jag trodde ju att jag mådde bra psykiskt också. Att leva med ständig stress är inte roligt, det är inte hälsa. Hälsa inifrån och ut är ju det min blogg står för.

Jag har nu sagt upp mig nästan helt och skaffat ett nytt jobb. Ett jobb som inte är varken tränings- eller hälsorelaterat och som därför heller inte kan påverka min träning negativt på samma sätt. Det var ju det som var början, jag spenderade nästan varje vaken timme antingen på gymmet eller med att skriva kost- och träningsscheman. Det var inte roligt att träna då.

Det känns så skönt, nästan som om en sten lättat från bröstet. Som om jag äntligen kommit upp till ytan och börjat min simtur mot land. Det känns verkligen som att allt flyter på som det ska nu med nytt jobb, flytta hemifrån första juni, vår lilla kisse som gör allt mysigare. Jag kommer fortfarande att jobba med mitt företag men inte alls med så många kunder som jag tog mig an tidigare. Jag vill hjälpa och i rätt mängd så är det kul.

Dit jag vill komma med detta är att stanna aldrig kvar på en plats där du inte mår bra eller där du sjunker. Din hälsa är värd mer än allt annat. Dagens samhälle är hemskt och tvingar oss till en hel del saker. Stå emot allt som påverkar dig negativt, det blir bättre.

Kram! ♥

På denna bilden utstrålar jag hälsa, ända från själen. Precis så ska det vara. ♥ 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas