Elin

Äventyrsbana

När jag fyllde år (i somras, ja det var länge sedan) så fick jag en upplevelse i present av pappa och hans tjej. Bara för att slänga in en parantes så älskar jag att få upplevelser. Det lever jag så länge på. Har fått en hel del upplevelser i present, exempelvis fallskärmshopp, segelflygning, dykning, flyboard, spökvandring och mycket mer i present. Så kul!

Upplevelsen jag fick nu var att jag och pappa tillsammans skulle gå höghöjdsbanan på Stockholms Äventyrsbana. Det var en bana 20 m upp i luften. Där gick vi mellan trädtopparna på olika typ av stationer. Ett var till exempel att bara gå på en stock, en annan var att klättra i ”spindelnät” och en tredje var att gå på lina. Det var rätt så läskigt men samtidigt hur kul som helst. En adrenalinkick. Väldigt roligt att få göra det med min pappa också.

Banan innehöll tre olika cirklar som vi gick i. Var det någon som inte vågade eller orkade mer efter en eller två cirklar kunde denna person lätt välja att avbryta. Pappa och jag var dock tuffa och gick alla tre cirklar. Sista momentet var att komma ner. För att komma ner så hoppade vi rätt ut från en plattform på den höjden. Det var verkligen en kick. Självklart hade vi säkringar men det blev ändå fritt fall några meter.

Efter att vi gått banan och kommit ner så väntade Micke, farmor och farfar där. De hade följt med för att kolla på och filma. Vi satte oss på en grillplats precis under banan mitt i skogen och åt lunch. Lunchen bestod av baguetter, rostbiff, potatissallad och tomat. Det är så gott att äta när man är trött (för det var jobbigt att gå den banan) och att äta i skogen är något av det bästa jag vet.

En fantastiskt rolig present och upplevelse!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas