Elin

Helgen

Godmorgon måndag och sista dagen för november. Igår var det första advent och imorgon är det första december. Jag tänkte med detta inlägg berätta lite om min fantastiska helg.

I fredags efter jobbet mötte jag upp min syster och vi åkte hem till oss. Vi lagade god middag såg på Idol och pysslade ihop ljuslyktor och annat fint som vi ska ge bort i julklapp bland annat. Hon sov kvar här och på lördagen tog vi oss ned till stan och köpte de sista julklapparna. Jag var typ klar redan för två månader sedan men behövde komplettera lite. När vi var klara mötte vi upp pappa och Susanna och tog en räksmörgås följt av en liten fika/efterrätt. I fredags började vi även med chokladhuset som jag kommer visa upp senare. Vi började även med smörgåstårtan. Båda dessa fortsatte vi fixa och gjorde klart under lördagen.

Under lördagen så städade och fixade vi lägenheten, julpyntade och så vidare. Lördagen var dock rätt så lugn och skön. Vi slappade i soffan resten av kvällen sen när jag kommit hem från shoppingen. 

Igår fyllde Micke år som sagt. Jag väckte honom med de så goda ostbollarna, latte och presenter. Han fick en kaffekvarn, en sådan man maler hela bönor med. Han fick även två påsar med kaffebönor. Vi malde några bönor och satte på kaffe på en gång. Så gott det blir och så stor skillnad från färdigmalet. Vid strax innan tre kom hans släkt och min familj för att fira honom. Han fick väldigt mycket fina (och goda då han älskar choklad, kaffe och vin ;) ...) presenter. Vi åt smörgåstårtan, som förövrigt blev supergod, och hade det trevligt. Folk började tänka på refrängen och gav sig iväg och vi slappade i soffan resten av kvällen. Blev smörgåstårta över som vi åt upp under kvällen också, haha. 

Summa summering av helgen så har den varit helt fantastisk och väldigt mysig. Hoppas ni haft en härlig helg ni med!

Räksmörgåsen // Fikat efter smörgåsen // Smörgåstårtan, vi gjorde två hela plåtar

Kolla in DENNA tävling.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas