Elin

One year progress

Om jag ser tillbaka på mitt liv för ett år sedan. Vad gjorde jag då?

Utan att kolla tillbaka i arkiv på sociala medier så vet jag att jag jobbade arslet av mig som personlig tränare på både gym och med mitt egna företag hemifrån. Jag jobbade också med företag. Det blev ju som tidigare nämnt på tok för mycket för mig. Jag vet också att jag, Micke och vår kisse bodde på en yta mindre än 10 kvadratmeter. Tillsammans. Ingenting jag skulle vilja rekommendera, men så var det. Vi hade letat lägenhet i över ett år, nästan två, utan något resultat. Vi hade fått gå på två visningar där vi ändå var långt ned på listan. Vi båda tränade mycket men var väl inte sådär jättelyckliga som vi är nu. Vi tog en dag i taget och försökte få vardagen att hänga ihop.

Hade jag vetat då hur mitt liv skulle se ut ett år senare så hade jag inte trott på det. Jag har utvecklats så ofantligt mycket på detta år. Mer än vad jag någonsin hade kunnat ana. Jag har blivit mer säker i mig själv och mycket gladare. Jag har lärt mig att inte nöja mig i en arbetssituation där jag inte mår bra. Roliga händelser har också inträffat. Micke och jag blev sambos "på riktigt" och förlovade oss snart där efter. 

Om vi ska tala om personlig utveckling så vill jag även säga att jag och Micke har växt som enskilda individer men även som par. Det här var helt rätt för oss och kärleken för varandra bara växer och växer var dag. Att vara i ett förhållande kan kräva väldigt mycket om man inte jobbar på det var dag och tar vara på varandra. Vilket vi gör. 

Jag hoppas detta var intressant för er att läsa och att ni kanske lärde känna mig lite bättre.
Nu skulle jag vilja veta hur ni har utvecklats på ett år, hade ni kunnat tro för ett år sedan att ni skulle stå här idag?

En bild på mig från sommaren 2014

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas