Elin

Överraskningsfest!

Gårdagen blev helt fantastisk. Jag tog mig ut till Nynäshamn redan på morgonen för att hjälpa till med dukning, tipspromenad, bordsplacering och andra småsaker. Åkte sedan hem och fixade mig inför kvällens bravader. Alla gäster anlände till lokalen vid 17.00. Jag och Micke hämtade upp min bror och födelsedagsbarnet, pappa. Vi satte på honom ögonbindel och gav oss iväg. Vi kom fram till lokalen vid 17.40 ungefär. Framme fick pappa gissa vart vi hade tagit vägen. Han visste inte riktigt men gissade väldigt nära. Vi gick in i stugan och där stod hela släkten och pappas vänner och skriker "YIIIIIHAAAAA" (en typiskt vrål pappa brukar göra). 

Kvällen var helt fantastisk. Det blev snacks/förrätt under tiden en tipspromenad med frågor om pappa gicks igenom. Jag måste nämna att pappa inte vann denna tävling, det gjorde dock hans bästa vän (jag gick inte då jag anordnat den och hade facit). Efter det blev det middag. Under middagen blev det lite sånger, en del tal (varav det jag framförde bredvid mina syskon). Efterrätten serverades snart och under den så avslöjades först presenten från mig, mina två syskon och våra respektive - en goprokamera som han blev otroligt glad över. Därefter avslöjades den störa presenten - en resa tillsammans med mig och hans bäste vän till alperna i mars. 

Min outfit för kvällen (tagen efter festen) // Pappa med ögonbindel i bilen // När vi precis anlänt till festen

Efter desserten hade ätits upp höll pappa ett tack-tal som var väldigt fint. Han berättade hur glad, chockad och överraskad han blev och var. Vi hade alltså lyckats! Farmor höll även ytterligare någon form av tal och tackade specifikt mig för att jag jobbat så hårt med att fixa denna fest, jag fick en liten plastpokal som tack, haha. Efter det blev det dans och hög sång till en massa härliga låtar. Det plockades fram snacks och efter en tid korv med bröd som var så passande då man blev sugen på någonting av all dans.

Är så glad att denna fest blev så lyckad, den blev till och med mer lyckad än vad jag kunnat föreställa mig. Pappa blev hemkörd och vi kom hem till kanske två-tiden. Helt okej!

Jag och pappa // Farmor fick en medalj under kvällen och min bror satte på henne sin mössa // Jag checkar ut och ska sova (orkade inte tvätta bort sminket)

Dagen idag har som ni kanske förstår varit seg. Vi vaknade till liv och åt korv med bröd som vi fick med oss hem från gårdagen. Vi slöade i soffan lite framför serier. Pappa kom senare hem till oss för en liten fika innan han skulle möta upp sin särbo för att åka på kryssning, han var fortfarande i chock och har nog inte förstått vad som hänt nu heller. Men har är glad, riktigt glad. Efter det åkte vi och handlade inför veckan och nästa helg då Micke fyller år. Vi ska faktiskt göra vår egna smörgåstårta! =) Vi kände inte heller för att laga mat idag utan kollade med svärmor vad hon lagade idag och fick till svar att vi kunde komma på middag vilket var väldigt skönt. Nu slappar vi bara i soffan och ska dra en match NHL innan vi lägger oss. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas