Elin

Autumn

Hittade denna lista för ett par dagar sedan och tyckte den verkade mysig att göra. Nu så är ju dock hösten nästan över, men ändå. Det är fortfarande höst och är även det ett par veckor in i november tycker jag. Annars tycker jag det är svårt att veta när det är sommar, höst, vinter eller vår. 

Sommar tycker jag det är när temperaturen aldrig underskrider 10 grader, inte ens på natten. Höst tycker jag det är när löven börjar färgas, vinter tycker jag det är första advent eller när första snön faller, det som inträffar först. Vår tycker jag det är när första knopparna kommer eller när första tussilagon skådas. Vad tycker ni? =)

1. Vad är det bästa med hösten?
Det absolut bästa är kombinationen av flera saker. Mörka kvällar med film/serier, tofflor, en kopp te och någonting gott att äta i trevligt sällskap eller en promenad i fina skor och en halsduk i frisk luft under soliga, färgglada dagar.

2. Vad kommer du äta i höst?
Varma rätter. Soppor och grytor fungerar varje gång!

3. Vad kommer du dricka i höst?
Te! Jag är inte ett så stort fan av kaffe. Varm choklad går an när jag är sugen på det. Annars te och iskallt citronvatten.

4. Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst?
Stickade tröjor. Det är givet. 

5. Vad gör du om dagarna egentligen?
Vardagar jobbar jag och under helgerna är det väldigt olika, men vi brukar alltid hitta på någonting då.

6. Vad kommer du lyssna på?
Då min musiksmak är väldigt bred och med stor variation blir det väldigt blandat. Lugn, pop, rock, svensk. Ja, nästan allt möjligt.

7. Vad tittar du på?
Kollar nästan aldrig på TV. Ser i princip bara på Idol, Halv åtta hos mig och Så mycket bättre. Annars är det mycket filmer och serier som tittas på här hemma.

8. Vad har du för höstplaner?
Njuta framförallt. Annars så är det en hel del som fyller år så det blir lite firanden och sådant.

Här har vi en bild på vår fina kisse från förra hösten, tänk att han här inte ens är ett halvår gammal. :')

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas