Elin

Fem saker jag måste bli bättre på

1. Lyssna på mina egna råd. Jag tycker jag är riktigt bra på att ge råd när någon i min närhet behöver det. Jag ger rimliga och realistiska råd som ändå fungerar. Följer jag dessa själv? Nej. Trots att jag vet att rådet jag gav kanske är lösningen på problemet jag fick vid ett senare tillfälle.

2. Diagnostisera mig själv. Så fort jag har blir sjuk eller få lite ont här eller där så förvandlas jag genast till bästa hobbydoktorn någonsinn. Jag googlar alla möjliga, även påhittade, symptom och får alltid det värsta svaren. Gissa om jag blir lättad när det bara är en förkylning eller en stukad fot.

3. Överanalysera varenda sak. Jag kan verkligen överanalysera vad som helst. Jag kan råka ut för en helt normal händelse eller tanke som är som vilken som helst men sedan förvandla denna till någonting hemskt.

4. Berömma mig själv. Jag är rikttigt bra på att berätta för mina nära när de gjort någonting bra. Jag berömmer Micke varje dag, kanske för att vi bor tillsammans. But still. Nu i skrivande stund minns jag inte senast jag sa någonting positivt om mig själv.

5. Inte hålla på med telefonen så mycket. Jag har den på mig väldigt ofta. Jag försöker "avvänja mig" men det är så enkelt att bara dra upp den när något frågetecken uppstår eller när lite dötid uppstår. Det osociala har blivit det sociala, och det skrämmer mig en aning.

Bjuder på två bilder tagna in action och tre selfies, bara för att. Hihi. =)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas