Elin

Friday & wine

Godmorgon!  Hoppas ni fick en fin fredag igår och att ni vaknade väl utvilade idag. Det gjorde jag.

Igår lagade jag och Micke tacos, hans favoriträtt, och satt faktiskt i soffan och åt middagen. Någonting man får göra när man är "vuxen". Inte för att jag känner mig vuxen eller ens i närheten av det, men ändå. Ser dock det som någonting positivt. Till tacosen kollade vi på Suits och hux flux så var klockan åtta, då Idol började. Vi korkade upp en flaska vin och tog fram våra stora vinglas.

Att få sitta i soffan, kolla på TV och dricka vin tillsammans med personen jag vill leva resten av mitt liv med tycker jag är så otroligt mysigt. Och viktigt. Kanske inte just att dricka vin eller kolla på TV men att göra någonting tillsammans, det tror jag är väldigt viktigt. 

Vi testade i alla fall ett vin som vi aldrig tidigare testat. Ett vin vi fick av min pappa och hans flickvän. Det var Ernst Kirchsteigers vin med den fina texten "Om druvorna, solen och jorden vore instrument är vinet musiken som uppstår". Vinet var riktigt gott och rätt så lätt!

Nu ska vi ställa oss och baka och senare städa hela lägenheten då vi får besök om en stund. Önskar er sålänge en underbar lördag! =)

Ber om ursäkt för bilderna, hihi. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas