Elin

Träningsrutiner

Nu, äntligen, är jobbsituationen förbättrad samt att jag har mitt sista prov idag. Därför har jag sagt i någon månad nu att idag är dagen då jag börjar igen. Jag har inte klarat av det förut med både jobb och studier på sammanlagt 200%... Ja, ni hör ju själva. Jag trodde jag varit stressad förut men efter att känna på den "riktiga" stressen fick mig att inse att vad jag trodde var stress inte ens är i närheten av den "riktiga" stressen.

Nåväl. Dagen idag startades med yoghurt, hemmagjord müsli, knäckemackor och äppeljuice (som jag för övrigt fått värsta cravingen på). Jag smälte maten och ställde mig sedan på vår crosstrainer. Körde lugn kondition. Nu har jag ängnat senaste timmen åt rörlighetsövningar för nacke, axlar, bröst och hela ryggen. Känns så skönt nu, ingen smärta och känner mig avslappnad i de områdena. Igår hade jag väldigt ont efter att ha suttit/legat i sängen och pluggat i flera timmar... Inte det bästa, jag vet, men jag fick massage så det var "värt det", haha.

Ikväll, efter mitt prov tänkte jag även träna biceps, triceps, lite handstående och givetvis plankan också. Idag är första dagen vi ska öka på plankan och istället för en minut ska vi köra en minut och tio sekunder. Vi ökar tio sekunder varje dag. Ska bli intressant att se hur långt vi kommer. Skynda långsamt. Lär uppdatera er om hur det går/gått ikväll. Nu ska jag fixa mig en redig lunch och plugga inför provet som börjar 16.00. Nervöst!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas