Elin

Förlovad

Eftersom min bloggning inte var den bästa under sommaren så tänkte jag uppdatera er om hela sommarens höjdpunkt. Givetvis var det att flytta och segla också, men det fanns någonting som var roligare. Mycket roligare. Jag och Micke förlovade oss.

Vet inte om det syns så bra vad det står i ringen men det står "22 Augusti 2009", det var då vi blev tillsammans. =)

I augusti firade vi sex hela år tillsammans. Sex år då vi gått igenom otroligt mycket. Skratt, gråt, ilska och lycka. Vi har gått igenom det mesta känslomässigt. Men en sak har vi alltid varit säkra på, att vi älskar varandra. Att därför få leva med människan jag vill grow old med är fantastiskt. Att få somna och vakna bredvid honom varje dag.

Han friade till mig. Han frågade mig om jag ville gifta mig med honom. Vid Göta Kanal på vår sexårsdag. Jag sa självklart ja. Vi hade ändå pratat om det till och från tidigare och han är den enda person jag tror jag skulle klara av att stå ut med.

Åter till vår årsdag. Den firades på absolut bästa sätt. Vi åkte ned till Söderköping vid lunchtid och åt glass på Smultronstället. Bästa glassrestaurangen jag besökt. Godare än Ben & Jerrys. Mätta av denna mäktiga smakexplosion tog vi oss en promenad runt hela staden. Det är så otroligt vackert där. Vi åkte sedan in till Norrköping för shopping. Tillbaka till Söderköping och Göta Kanal för en riktigt god två-rättersmiddag. Innan vi åkte hem satte vi oss på bryggan vid kanalen och smälte maten lite innan vi åkte hem. En helt perfekt dag och ett helt perfekt firande.

Jag kunde inte ha en bättre pojkvän, sambo, fästman.

Min glass, en chokladig och bananig glass // Mickes glass, typ likadan som min fast kola istället för choklad // På bästa glassrestaurangen jag testat - Smultronstället. Otroligt god glass och trevlig personal. // Förrtätten. Ett säkert kort med toast skagen, extra fint med räkorna där. // Huvudrätten. Kalventrecote med potatisbakelse och någonting vi trodde var lufttorkade rotfrukter. Supergott!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas