Elin

Lantligt vitt och modernt

Inredning är någonting jag alltid älskat. Det är så mysigt att få inreda och pyssla. Min stil skulle jag vilja dela in i shabby chic och lantligt i en modern touch. Detta i basfärgerna vitt och grått men sedan med färglada små detaljer. Jag älskar vitt trä och gröna och färgglada växter med mot en vit bakgrund. Jag älskar vackra quotes på kuddar, tavlor eller övriga dekorationer. Jag älskar att visa våra finglas i vitrinskåpet. Jag älskar att vår katt passar så bra in i vårt tema. Jag älskar vårt hem. 

Nu har vi dock börjat kolla lite smått på radhus. Planen är att vi ska köpa ett radhus till sommaren. Jag är så uppe i varv över detta. Vi kommer ha råd och vi vill gärna det. Jag vill ha en trädgård, jag vill att våra barn ska få kunna växa upp i ett grannsällskap i en trivsam miljö. En lägenhet är inte en miljö jag trivs i. Jag trivs i min lägenhet men jag trivs inte att bo i en lägenhet.... om ni förstår hur jag menar? 

Att vi ens har börjat prata om radhus gör mig så lycklig. För att inte nämna att vi snart ska börja planera vårt bröllop... Iiih! Känns så sjukt. Mer om det i ett annat inlägg. Radhus. Ja. Jag älskar radhus, jag föredrar det faktiskt över villa faktiskt. Jag kan inte riktigt förklara det utan att skriva alldeles för mycket så jag nämner det bara. Som det ser ut nu så kommer vi även ha råd med en handpenning eller kontantinsats. Det är helt sjukt för de summorna är så makalöst stora i dagsläget. Att vi då eventuellt har hunnit spara ihop till den, trots att vi redan nu har mycket utgifter på grund av att vi unnar oss saker, är för mig så himla roligt. 

Jag lovar att uppdatera er mer inom detta då det är ett ämne som för tillfället ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Att köpa ett radhus och faktiskt kunna bo där i flera, flera år. Kanske i hela sitt liv. Får nästan rysningar.

Hur vill ni bo "när ni blir stora"? Den frasen alltså, haha. =)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas