Elin

Tvätt och fix

Godmorgon!

Söndag. Söndagar för oss innebär oftast att vi tvättar, städar och handlar. Med andra ord så har vi oftast söndagarna fullbokad. Det är ändå ganska skönt, vardagkvällar är vi båda helt slut och orkar inte göra mer än vad vi måste. Söndagar gör vi oftast ingenting, vi brukar alltid annars ta det lugnt. Dessutom så kan vi inte längre boka tvättstugan på vardagkvällar då den blivit snodd de senaste gångerna. Förstår inte... Varje gång det hänt har vi sagt till personen som snott den att vi har bokat, det hjälper inte. Nåväl tvätten är i rullning och frukosten är nere i magen, dags att sätta igång med städningen.

Ha en skön söndag!

Tvättoutfiten består av en mysig tjocktröja med en pingvin på och byxorna jag köpte igår. Experimenterade även lite med nagellack och körde lillfingret i silvrig/glittrig färg och resterande fingrar i en skimrig rosa/nude färg.

Fikapaus

Nu är vi precis hemkomna från stan efter lite shopping och en fika. Känns fel att kalla det för fika då vi beställde in en varsin toast skagen men vi hade tänkt ta någon bakelse först. Till detta blev det för min del en lemonad. Riktigt gott och mysigt. Sådana här små saker gör att den tuffa vardagen är värd allting. Kvalitetstid med min fästman. 

Jag fick med mig lite nytt smink hem men även ett par riktigt lätta, enkla och sköna svarta "mjukisbyxor" och en riktigt fin, grå, stickad kofta till mig själv. Utöver detta så köpte jag några presenter och julklappar som jag inte kommer avslöja här. Vi köpte även ett fondue-set. Mer om det imorgon.

Tillbaka på heltid

Hej! Igen…

Nu är jag utvilad. Nu är jag pigg nog att ta tag i det här. Den senaste tiden i mitt liv har varit väldigt stressig och påfrestande. Jag har jobbat 100 % och samtidigt studerat 100 %. Detta har varit otroligt jobbigt för mig och mitt psyke har inte riktigt klarat av det. Jag har blivit skör. Nu är studier nästan helt över och jobbsituationen är på bättringsvägen, mer än så vill jag inte gå in på det just nu.

Jag är tillbaka för att stanna. Det är ju så kul att blogga och väldigt roligt att kunna gå tillbaka och se vad jag gjorde just den dagen. För att inte tala om alla som jag lärt känna via bloggen. Ni är fantastiska!

Bloggen kommer från och med nu bli mer personlig och jag kommer dela med mig om väldigt mycket mer åsikter än förut. Tidigare var jag rätt så ”hemlig” av mig. Not anymore. Jag är en person med mycket känslor och åsikter så varför dölja dessa.

För att komma igång med bloggen ordentligt så behöver jag er hjälp. Har ni några frågor som ni vill att jag ska ta upp i ett inlägg? Ämnen? Önskeinlägg? Jag kommer göra ett inlägg om alla förslag jag får.

Tusen tack på förhand! Kram. smile

Favorit

Tre favoriter från Nelly som finns i min garderob

HÄR // HÄR // HÄR