Elin

Flygande Jacob

Igår eftermiddag åkte jag hem till mamma och hennes sambo. Jag hjälpte min bror med att söka till utbildning/kurs innan middagen serverades. Det blev flygande Jacob. Så mysigt och gott! =)

Under dagen igår bakade jag och Micke även grova limpor, men mer om det senare.

Alperna

Nu ni, nu ska jag berätta en rolig sak för er. Kan dock varit så att jag nämnt det tidigare... Men i alla fall...
Jag ska åka till Alperna! :D

Det är helt sjukt, helt sjukt otroligt och fantastiskt roligt. I mars åker jag, pappa och hans barndomsvän till Frankrike. Närmare bestämt till Val d'Isere. Jag är så himla glad och taggad. Träningen inför detta har börjat. Längsta nedfarter där är på 10 km, alltså det kommer inte ta 1 minut att åka ned för den som det gör i många backar i Flottsbro och Romme t.ex som jag brukar åka i. Det finns över 150 nedfarter (totalt ca 300 km) och högsta fallhöjden är närmre 2000 meter. Jämför med Romme som har en fallhöjd på 275 m och ynka 28 pister. Lite skillnad.

Ni kan väl förstå att jag, som åkt skidor sedan jag var 2-3 år gammal, är otroligt taggad? :D

Happy new year

...bättre sent än aldrig.

Mitt nyår var helt perfekt. Vi bjöd hem några vänner till oss på middag och efterrätt. Det serverades inbakad fläskfilé med vitlökspotatis, sallad och andra mumsiga saker. Efterrätten ser ni nedan, hemmagjord citronglass i citron. Maten var så god och kvällen var lyckad. Senare mot kvällen kom min syster och hennes pojkvän till oss för att fira 12-slaget. Min syster fick den allra första nyårspussen men sambon fick den andra. Vi skålade med champagne och hade det väldigt bra. 

Dagarna sedan nyår och fram tills idag, lite imorgon också, slappar vi bara och förbereder oss mentalt för veckan som kommer då jobb drar igång igen. Därför jag är lite off på bloggen just nu, som en hel del andra också är har jag märkt. Helt förståeligt!

Hur firade ni nyår? =)

Upp