Elin

Kategori: Inredning

Chilli

Chilli måste vara en av de butiker som har absolut mysigast inredning. Vi var där i helgen och jag fick bland annat med mig dessa:

Dessa kommer stå på våran tv-bänk och matcha den sååå himla bra. Ni kommer förstå vad jag menar när ni får se det sen! :)

Den vänstra hittar ni HÄR och den högra hittar ni HÄR.
Vet ni vad det bästa är? (Inte leksaker från BR) De kostar endast 39 kr!

Drömmer mig bort

Details

Har ni sett dessa fina tavlor? Ska faktiskt ta och beställa hem båda tavlorna med vit bakgrund. Kommer bli så fint i vår lägenhet.
Direktlänkar finns under bilderna.

 Tavla 1 // Tavla 2 // Tavla 3 // Tavla 4

Färska örter

Hur fint (och gott) är det inte med färska örter? Så himla gott. Tänkte göra/köpa något liknande det nedan för att förvara de vackra örterna i. 

Apolosophy

Har ni sett Apotekets, hyfsat nya, serie Apolosophy? Alltså jag smälter. Kolla bara på dessa tvålar. Förpackningen och doften. Vill ha alla!
Direktlänkar finns under bilden.

 

Dreamy Rose // Black Cherry // Bloomy Lavender // Lovely Lemon

Interior

Så fint att jag dör. Alltihop. Åhhhh! Bara 39 dagar kvar tills vi flyttar...

Doftljus

Vadå? Vad menar ni? Snöat in sig på doftljus? Jag? Nääääää...

Väldigt stilrena och fina ljus som doftar otroligt gott. En av dessa ska vi köpa och ha inne på badrummet när vi flyttar. Vi kan inte bestämma oss för bara en. Hjälp oss nu. Vilken skulle ni valt?  

 

Hallon // Grape // Lime

Yankee Candle

Inte nog med att dessa ljus är så himla söta, de luktar gudomligt också! Blev riktigt glad när jag fick en avi från posten om att hämta ut dessa. Vet redan vart de ska stå. Hahah.  Lake Sunset hittar ni HÄR och Fireside Treats hittar ni HÄR.

Wishlist

Åh, alltså, ge mig? Blir så himla fint och mysigt med en fake öppen spis. Perfekt för lägenheter. Finns HÄR exempelvis. 
Vad tycker ni?

Wishlist

 

Denna bara ska stå på våran balkong. Finns HÄR.

Inredningsinspiration

Mitt intresse för inredning och pyssel har alltid funnits. Nu, när vi snart ska flytta, har detta intresse exploderat och jag kan sitta och kolla i timmar och drömma mig bort. Hittade den här ljuslyktan på Lovisa Johannas blogg. Jag ska göra ett para sådana här, så himla fina. Jag gissar på att det kommer komma upp några sådana här inlägg med lite inredningsinspiration, skapar därför en ny kategori - inredning.

Vad tyckte ni om dessa? :)